0745 252 919

office@mabroprofesional.ro

Banner
Banner
Banner

S.C. Mabro Profesional S.R.L. este o companie localizata in Bucuresti care coopereaza cu firme importante din domeniul  bucatariilor profesionale si ventilatiior profesionale.

Compania noastra va ofera solutii complete pentru optimizarea maxima a investitiilor dumneavoastra, punandu-va la dispozitie :

- ventilatoare profesionale pentru hote profesionale

- ventilatoare hote cuptoare pizza electrice

- tubulatura tabla inox

- tubulatura tabla zincata

- piese speciale tubulatura (coturi, ramificatii, plenumuri)

- ventilatoare pentru sisteme de ventilatie sali mese, cantine, restaurante, bucatarii, toalete

- tubulatura flexibila izolata si neizolata

- variatoare turatie ventilatoare.

Scopul societatii noastre este de a asigura si furniza servicii si produse de calitate pentru toti cei care sunt interesati, avand ca principala prioritate satisfactia clientilor nostrii.

Societatea pune un accent deosebit pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra, verificand constant daca serviciile si produsele oferite aduc satisfactie beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor.

Misiunea noastra este de a sustine si pe viitor increderea pe care trebuie sa o aveti in partenerii de afaceri, prin furnizarea unor echipamente si servicii care converg catre o singura caracteristica: CALITATEA.

Relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Contactati-ne si impreuna vom gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.